Har inte hunnit med att plita ner lite kort om förra helgens storartade resa till Riga.

Upp igen tidigt som en ja ni får välja vilket ord.. 4;30 begav vi oss ifrån Sveg mot Orsa för att parkera bilen och sen så 6:25 satt vi på tåget.. en resa som skulle bli ett toabesöks räknande ..

En gubbe från första klass vagnen gick in på våran toa 5ggr och jag hade oturen att komma in efter han engång.. ja han var riktigt dålig i magen. sen när det var upptaget på “våran” toa så tog han och besudlade den i andra änden vagnen. så totalt 6ggr. Rätt dålig dag att åka tåg på.

Men när vi väl anlände till T-Centralen så letade vi upp ett ställe där dom hade Sol.. och bärka såklart klockan var 10;34 när första bärkan sänktes och 10:37 när den andra var slut. sen tog vi en liten till och förflyttade oss hela 15 meter till nåt kina hak för lunch å bärka. Kina Buffe och jag blev ifrån äten av en kille som endast käkade friterad kykling 4 riktigt stora rågade tallrikar tryckte han isig samtidigt som han hade nån form av ticks. Mh lät han hela tiden och efter varje mening han sa..

sen fortsatte vi till Engelen och tog några anorlunda öl och för sen ta en dyr taxi till värta hamnen.

på båten blev det käka öla vina och ladda för vad kvällen skulle ge oss.

med en promillehalt på säkerligen närmare 3 var det dags att inta dansgolvet. om jag erövrade sjön.. förmodligen.

efter kl 4 så blev det sängdags då fanns Zeter i hytten.. han som aldrig brukar kunna sova i sin egen hytt låg och sov som en nymatad duvunge.

båten i land i Lettland och nu blev det standard frulle.. nånting från Donken. kan meddela att den New yorker burgaren vi tog var inge god.

sen in på pub för att vänta på Elina som skulle möta upp oss inne på byn. in på Rocks and Ribs så sätter vi oss ner och frågar servitören som kom fram med menyn att vi ska bara ha öl.. Yess i can se that you already has eaten.. och så pekade han på mina plus meny glas från donken =).

nästa fråga var tar ni kort. Yes we take everything. Wallets, guns, jackets, watches, necklaces yea everything you can offer..

Perfect i want a dark lager.

Sen så blev Zeter skitnödig och frågade samma servitör om dom hade toa . yepp outside on the sidewalk you can shit.

så det var en grymt rolig kille. rätt man på rätt ställe.

efter några öl med Joy, Zeter och Elina så kläcker Joy ur sig kommentaren
I dont like Russians.. som tur var så var det inte så mycket folk där just då men vi lyckades få han att inte upprepa sig.

vi fortsatte våran pubrunda och hann med 5 olika pubar tror jag. väl tillbaka på båten så däckade joy och sov hela resan tillbaka till Stockholm.. rolig kille.

Zeter och jag gick runt i hytterna och träffade några från Ånge som vi surrade med innan vi gjorde slag i saken och besökte puben.. fullt ös till Zeter däckade ifrån och han å joy delade säng. så sött så.

handlade en massa på taxfreen och försökte pressa ner allt i väskan. det gick till slut. fick endast lämna 1 öl.

B I L D E R

<!–
WriteFlash('’);
//–>större bilder här