Och så det här med att komma ihåg vart man lagt allt..

Lagade slangteringen på cykeln för några veckor så.. vilket innebar att man fick lite lagningsmatriel till övers.. några sånna där bra å ha lappar.. samt att jag hade en tub super duper kontaktlim av nåt slag..

dom har jag tydligen lagt på ett bra ställe..

av en tillfällighet så testade jag blåsa upp min säng för nästa helg då vi drar ner till Köping.. och på nåt sätt har det blivit ett hål i den fast den har legat i en IKEA påse sen sist jag var på Getaway i Gälve i förra sommarn..

oxh nu har jag letat efter de där lagningskitet så jag blivit helt jäkla svettig.. det finns inte nånstans..

å tur var väl att jag testade blåsa upp den.. för det hade varit lite jobbigt å sovit sked med Zeter denna midsommar oxå .. eller näe.. igentligen inte.. =)

så medans jag letar vidare så blir det till å poppa lite Rouge Diamond från mitt helt suveränt blandade spellista..